Omfattande nedskräpning i trappuppgången

Omfattande nedskräpning i trappuppgången

God eftermiddag alla läsare och välkomna. Låt mig först säga att det gläder mig att ni läser mina inlägg med stort intresse och det betyder mycket att ni tycker till om och kommenterar mina inlägg nere i kommentarerna. I den bästa av världar hade det inte behövts trappstädning mer än någon gång ibland, men någon eller några hyresgäster orsakar en omfattande nedskräpning i trappuppgångarna och jag har fått anlita en städfirma i Hörby som får ta hand om trappstädningen. Jag tänkte att jag skulle skriva några ord om denna städfirma i Hörby som heter Susi Städ. 

Jag äger några hyreshus och även om det är irriterande att det skräpas ner så är det desto med glädjande att jag får så bra hjälp av Susi Städ. Tyvärr vet jag inte vem det är som skräpar ner och slänger tomma läskburkar, godispapper och cigarettfimpar. Även värre avfall än så har upptäckts vilket är vidrigt. En övervakningskamera hade varit på sin plats men det få jag nog inget tillstånd till. Så länge ingen har sett eller hört något om vem det är så kan jag inget annat göra än att fortsätta att anlita denna städfirma i Hörby med omnejd. Det här är en städfirma som kan utföra det allra mesta inom städning och bland kunderna finns det både privatpersoner och företagare, och även om jag inte önskar någon en nedskräpning i trappuppgångarna så tycker jag att det kunde vara alla väl unt att någon gång ibland eller mer ofta anlita en kvalitativ städfirma i Höör som Susi Städ. Det är ett sant nöje att skåda resultatet efter deras trappstädning även om det som sagt inte varar särskilt länge. Hör väldigt gärna av er till Susi Städ över telefon och svarar det inte beror det nog på att det städas för fullt. 


Kommentarer är stängda.