Vårt underbara uterum

Vårt underbara uterum

Hej på er och jag hoppas att ni har det bra i höstrusket! Trots att det är kallare ute och dåligt väder så är jag glad att min fru och jag har vårt uterum att sitta i. Där har vi förlängt sommarsäsongen med infravärme i taket och vi ska strax sätta oss där och fika trots att det är i slutet av oktober. Det var min fru som var pådrivande och tjatade om ett uterum, och efter en viss tvekan tyckte även jag att det lät bra och vi vände oss till ett företag som erbjuder byggservice i Karlskoga, och namnet på det här företaget är All Snickeri & Bygg, Städ och de är särskilt duktiga på att bygga uterum och altaner även om de erbjuder en del annat inom byggservice i Karlskoga med omnejd också. 

Det här är ett företag som finns till både för oss som bor här i Karlskoga men även för er i Eskilstuna, Kristinehamn och Örebro, och som företag erbjuder de inte enbart byggservice för även städservice går det att få hjälp med, och det gör att det här är ett företag som säkert många personer skulle ha nytta av att vända sig till. Det är så många personer som har hus och bostadsrätter som behöver få hjälp inom byggservice, och så vet jag att det är många som inte har tid till att städa, även om min fru och jag städar själva förstår vi så väl om andra föredrar att anlita hjälp. Hur som helst så är vi så glada över vårt uterum och med hjälpen som vi fått av All Snickeri & Bygg, Städ, och därför hoppas jag att ni som befinner er i Karlskoga med omnejd och behöver hjälp med byggservice eller städservice hör av er till All Snickeri & Bygg, Städ. 


Kommentarer är stängda.