Sjökantens Massage i Gällivare

Sjökantens Massage i Gällivare

 Hej där!

Jag sitter här utanför Sjökantens Massage i Gällivare och funderar på om jag ska gå in för att ta mig en massage, det var väldigt längesedan och jag har ändå massa ledig tid att spendera. Det var några månader sedan som jag gick på massage, men jag tvekar ändå lite. Samtidigt som det hade varit skönt med en behandling så längtar jag otroligt mycket efter min soffa. Bara sakta sjunka ner i soffan med en kopp te och en bra serie, det lockar otroligt mycket. Jag tror att jag kanske bara ska gå in och boka en massage till någon annan dag senare i veckan så att jag nu kan börja rulla hem till lyan i Gällivare och bara slänga mig i soffan. Nu har jag arbetat hårt i över tio dagar i streck så det är med gott samvete som jag kan hålla mig i hemmet nu i några dagar, det tar verkligen på kroppen att arbeta utan ledighet. Det har också kommit ut väldigt många bra filmer och serier som jag ser framemot att kolla på, så jag kommer ha att göra även fast det inte kommer vara så ansträngande. Det här med helgarbete är inte riktigt min grej, speciellt inte när det innebär att jag måste jobba dagarna efter också. Jag saknar den tiden då jag jobbade bara vardagar med vanliga tider, då fick man vardag som bara rullade på utan några konstigheter. Nu hinner jag knappt se mina vänner eftersom att jag jobbar på helgen, det är inte särskilt kul. Ibland är det inte så roligt heller att vara ledig på vardagarna när alla andra är på jobbet, men just den här veckan så spelar det ingen större roll. Nu måste jag gå in på Sjökantens Massage och boka en tid så att jag kan få mig en behandling senare.  


Kommentarer är stängda.