Underbart fin konst i Falkenberg

Underbart fin konst i Falkenberg

Hej på er kära vänner. Idag har jag och min bror gått på en konstutställning av Galleri Hjertstedska Villan, vi brukar gå på deras utställningar och de är väldigt varierande konst i Falkenberg och det är kul när man ofta går dit och kikar.

Som sagt åkte jag och min bror för att kolla på kost i Falkenberg och vi har alltid vart intresserade av konst sedan vi var små, speciellt min bror som alltid har tyckt om att måla. Han satt ofta och målade på kvällarna efter läggdags och hörde han att våra föräldrar kom för att kolla om vi sov så släckte han lampan snabbt och sprang och lade sig i sängen igen. På senare dagar har vi fått reda på att de visste om att han satt och målade men att de inte sa någonting för att han skulle få göra det han ville. Han var ju ändå tyst och var pigg på dagarna. Han har aldrig vart mer exalterad än när vi går och kollar på konst i Falkenberg eftersom han tar så mycket inspiration från verken. Jag gillar konst också men inte lika mycket som han, men jag följer med som stöd eftersom han tycker om det så mycket. Jag har faktiskt också tagit en del inspiration från dessa konstverk och jag måste säga att denna konst i Falkenberg är riktigt fin och underbar och jag förstår att många tar inspiration från detta. Varje gång vi har vart och kollat på denna konst åker min bror hem till sig och börjar på något nytt vilket jag finner intressant och som syster finns jag alltid där och stöttar honom. Ni får ha det så bra så ses vi när vi ses. Hej då på er. 


Kommentarer är stängda.