Medicinsk fotvård med mormor

Medicinsk fotvård med mormor

Goddag!

Idag agerar jag chaufför åt min lille mormor och det är mycket som ska göra idag när hon ände får skjuts överallt, första stoppet är medicinsk fotvård i Malmö. Trots att hon har många år på nacken så är mormor väldigt pigg och ser till att ta hand om sig själv med friskvård av olika slag. Jag sitter i bilen och väntar på att hon ska komma ut från sin lägenhet så att vi kan åka till Miris Medicinsk Fotvård, väl där inne tänker jag inte bara sitta och kolla på. Om mormor ändå ska få medicinsk fotvård så kan likaväl jag passa på att ta mig en behandling också, det lär nog behövas med tanke på att jag aldrig har gjort det tidigare. Efter fotvård så ska vi åka och ta oss en bit mat på mormors favoritkrog, det är enda stället hon äter på när hon inte lagar sin egna mat. Vi får se vad det bjuds på idag, de brukar ha något som faller alla i smaken. Jag gissar på att mormor har planerat in lite fika efter maten också, aldrig mat utan en kopp kaffe efteråt. I eftermiddag vet jag inte vad hon har för planer förutom att vi kommer åka och handla i matbutiken, det behöver nog både jag och mormor göra så det är perfekt. Hon har säkert planerat att gå in i någon butik i Malmö också så jag lär väl få röja runt efter parkering mitt i stan. Det är faktiskt den enda nackdelen med det här, att jag inte tycker om att köra bil i stan, folk är alltid så stressade inne i centrum och några trafikregler följs sällan. Nu kommer mormor här så jag måste avsluta inlägget och gasa iväg mot Miris Medicinsk Fotvård, det ser ut som att vi har bråttom.


Kommentarer är stängda.