Lynga KBT AB

Lynga KBT AB

God morgon, god morgon! Varmt välkomna ska ni vara hit till mig och min blogg för ett nytt härligt inlägg. Min tanke med dagens inlägg är att jag ska prata med er om företaget jag går till för KBT i Falkenberg, vilket är Lynga KBT AB.

Jag har varit hos det här företaget ett par gånger, för samtal inom KBT i Falkenberg. Det är något som jag verkligen har behövt då jag under en period inte har mått särskilt bra. Dessutom har jag haft det väldigt svårt att hantera mitt mående, vilket har lett till att jag bara har mått ännu sämre. Tillslut kände jag att det var för mycket för mig och därmed bestämde jag mig för att ta hjälp av någon professionell. Till en början visste jag inte riktigt vilken typ av hjälp jag behövde, därför letade jag länge information om olika typer av hjälp inom psykisk ohälsa. Samtidigt letade jag efter företag som kunde hjälpa mig inom de olika områdena, vilket ledde till att jag hittade Lynga KBT AB. Jag fick direkt en känsla av att de kunde hjälpa mig på ett bra sätt med KBT i Falkenberg, vilket de även gjorde. Av dem har jag fått all den hjälpen jag har varit i behov av, det har lett till att jag även har börjat må bättre. Utan det här företaget och den hjälpen jag har fått av dem hade jag nog inte klarat mig att dra mig ur den gropen jag var i, därför är jag väldigt tacksam för att det här företaget och den här hjälpen finns att få. För att avsluta det här inlägget skulle jag vilja tipsa er om att också vända er till det här företaget om ni skulle vara i behov av hjälp inom KBT i Falkenberg. 


Kommentarer är stängda.