Konst i Kalix

Konst i Kalix

God förmiddag på er! Välkomna hit, hoppas ni mår bra och att er vecka har varit bra hittills. Med förhoppningen att göra er vecka ännu lite bättre skriver jag nu det här inlägget om konst i Kalix. Dessutom kommer jag nämna förtaget Malins Målningar, vilket är företaget som säljer den här konsten.

Tidigare i mitt liv tyckte jag att konst var något av det tråkigaste som fanns, min konstintresserade pappa tog alltid med mig vernissage även om det inte intresserade mig för fem öre. Idag är jag dock lite glad över att han gjorde det, eftersom jag nu på senare dagar har blivit allt mer intresserad av konst. Det var någonstans vid 20 års ålder jag började intressera min för konst på riktigt, jag började verkligen uppskatta olika typer av konst. Det var även då jag började köpa min första konst, det här var alltså för ungefär två år sedan. Sedan dess har jag samlat på mig en hel del konst, alla har även fått en speciell plats här hemma. Företaget som jag helst vänder mig till när jag ska köpa ny konst i Kalix är som jag tidigare nämnde Malins Målningar, det är ett företag som har mycket fin konst. Hittills har jag köpt två tavlor därifrån och helt ärligt är det nog mina favorittavlor, jag fullkomligt älskar dem. Med mitt intresse för konst kommer jag antagligen köpa ett par till av henne i framtiden också, vilket jag även tycker att ni borde. Om någon av er är konstintresserad och är sugen på unik konst från Kalix kan jag verkligen rekommendera er att kolla in det här företaget, förhoppningsvis hittar ni något som faller er i smaken. 


Kommentarer är stängda.